Onsdag och jag är ledig idag! Skönt, hade tänkt få upp stjärnor och stakar idag. Men kunde inte hålla mig så det blev av igår redan! Så idag har tid över till annat. Kanske ska åka en tur in till stan och kolla in lite julpynt! Blir ju alltid något nytt varje år man samlar på sig. Prommis men hundarna blir det ju framöver såklart.

Ja men igår blev jag så glad. Fick äntligen svar från Försäkringskassan angående min överklagan om rätt till ersättning. Jag jobbade nämligen 50% i nästan 3 månader från 28/4-17/7. Men blev nekad alltså, pga att jag jobbade hela pass! Men nu hör det ju till saken att vi inte har 8 timmars pass. Vi har 5, 6, och 7 timmars pass. Men den handläggaren fattade visst inte det. Fast jag, min chef förklarade det. Även ett läkarintyg hade jag på att jag inte blev sämre av att jobba mina kanske två pass i veckan som det blev! Men nu så verkar det som pengarna kommer, hoppas dom kommer innan jul då!! Man tjänar på att bråka!

Annars så ser jag fram emot helgen då det är 1:a advent! Då blir det mys med peppisar och glögg! Även en julmarknad klämmer vi in!

Lägger in en bild från fina Anette med bloggen, lantlif.blogspot.com