Det du Annica, ett nytt inlägg redan! Men måste ju skriva om våran träning idag. Min och Pluras på klubben! En vän skrev på facebook igår kväll att det var träning idag. Dom skulle köra hundmöten! Hon tyckte vi skulle komma så hon kände igen några. (Vi gick allmänlydnads kurs tillsammans nu i höst! )Jag sa att jag visste inte om jag hade bil idag! Men det hade jah visst. I ärlighetens namn så var jag lite orolig för hur det skulle gå med Plura. Men tog mod till mig, eller ja Stefan tvingade iväg mig! Han vet ju att jag kommer hem med mycket inspiration efteråt! Vilket jag gjorde. Det gick så bra med killen! Inga tok ryck alls. Så duktiga var vi! Det hela avslutades med inkallning, vilket också gick bra trots hundar omkring!!! Mattes goding säger jag! Har en hund som dels är så snygg men kommer även bli rolig att jobba med framöver!! Vilket vi ska försöka oss på.